Een online winkel,
Voor jou en je naasten

In de winkel van OOK vind je producten en hulpmiddelen die jou kunnen ondersteunen als je te maken hebt met kanker. Heb je tips voor producten of diensten mail dan naar webwinkel@stichting-ook.nl.

Onze winkel is gesloten. Binnenkort ben je weer welkom.

Een online winkel,
Voor jou en je naasten

In de winkel van OOK vind je producten en hulpmiddelen die jou kunnen ondersteunen als je te maken hebt met kanker. Vind jouw product onder de verschillende categorieën.

Onze winkel is gesloten. Binnenkort ben je weer welkom.

Winkelmand

De verzendkosten voor Nederland bedragen €4,50 per bestelling met een Track & Trace van PostNL. We zullen je op de hoogte houden van de verzendstatus van jouw pakket bij een bestelling. We werken met verschillende leveranciers in onze winkel. De duur van de levering kan dus verschillen.

Bij OOK kun je jouw aankoop of een deel ervan binnen 14 dagen na ontvangst ervan herroepen en aan ons retour sturen. Lees alsjeblieft de voorwaarden hieronder:

Wij verzoeken je vriendelijk het product zo origineel/oorspronkelijk als mogelijk te retourneren.
Na melding van de retourzending dient het product binnen 14 dagen in ons bezit te zijn of dien je een bewijs te overleggen dat je het product binnen 14 dagen na melding naar ons verstuurd hebt.

Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten die door OOK Diensten tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;

 1. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
 2. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
 3. die snel kunnen bederven of verouderen;
 4. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop OOK Diensten geen invloed heeft
 5. voor losse kranten en tijdschriften
 6. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken
 7. voor hygiënische producten waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Tijdens de bedenktijd vragen wij je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking en het product slechts in die mate uit te pakken of te gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden.

Indien je van jouw herroepingsrecht gebruik maakt, zal je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons retourneren, conform de door ons verstrekte instructies. Je mag de producten beoordelen zoals dat in een winkel mogelijk is.

Indien de retourzending onvolledig of onnodig beschadigd is (bijvoorbeeld de verpakking of beschermfolie ontbreekt of onnodig beschadigd/beplakt is) dan zijn wij gerechtigd de waardevermindering aan jou in rekening te brengen. Wij zullen de waardevermindering op redelijke wijze berekenen en onderbouwen.

Zo eenvoudig is een retourzending:

 1. Meld je retour aan via het onderstaand retourformulier. Na de verwerking ontvang je een bevestiging in je mail.
 2. Leg het artikel in het pakket waarin het geleverd werd. Sluit het pakket goed af en vermeld het retouradres zichtbaar op het pakket:
  OOK Diensten BV
  t.a.v. Retour winkel
  Ligusterbaan 1
  2908 LW Capelle a/d IJssel
 3. Geef het pakket af bij een zelfgekozen verzendbedrijf. Let op! Retourkosten zijn voor eigen rekening.
 4. De terugbetaling ontvang je zodra de retourzending ons heeft bereikt en wij je bestelling hebben gecontroleerd. De complete retourafhandeling kan tot 14 dagen duren. Bedankt voor je geduld.

Mocht je hulp nodig hebben, neem dan telefonisch contact op met het Service Team op 010 292 36 00 of per email via webwinkel@stichting-ook.nl

We werken met verschillende leveranciers in onze winkel, zoals Aderans Benelux en Rehasense. Bij vragen verzoeken we je om eerst met ons Service Team contact op te nemen, zodat wij je verder kunnen helpen.

Voor vragen en of ondersteuning tijdens het bestelproces staat ons Service Team graag voor je klaar. We zijn bereikbaar via:

 • Chat > maandag t/m donderdag van 09:00  uur tot 17:00 uur
 • Contactformulier
 • Mail > webwinkel@stichting-ook.nl
 • Telefoon > 010-2923600 van maandag t/m donderdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Lees hier onze algemene voorwaarden.

Lees op onze contactpagina de veelgestelde vragen over de OOK Winkel.