Gezocht! Welke ondersteuning bij kanker heb jij behoefte aan?

We zijn op zoek naar mensen die mee willen werken aan ons onderzoek! Stichting OOK onderzoekt welke behoeften mensen met kanker hebben voor de ondersteuning bij kanker. Waar heb jij behoefte aan bij het omgaan van de gevolgen van de behandeling van kanker? Bijvoorbeeld bij fysieke gevolgen, confrontatie met emoties, vermoeidheid of spanningen in relaties.

Een interview

Stichting OOK wil met dit onderzoek vaststellen of het aanbod van ondersteunende zorg overeenkomt met de behoeften van mensen met kanker. Belangrijk onderdeel van dit onderzoek is een één-op-éen interview. We zijn daarbij geïnteresseerd in volwassenen met huid-, darm-, borst-, long- of prostaatkanker die in de fase van 9 tot 15 maanden na hun primaire, curatieve behandeling zitten.

Het interview gaat niet over je medische behandeling in het ziekenhuis, maar over thema’s die voor jouw dagelijks leven van belang zijn. Het interview duurt ongeveer één uur en kan plaatsvinden in het OOK Centrum Rotterdam (Maasstadweg 90, 3079 DZ Rotterdam) of op een door u gewenste locatie. Voorafgaand aan het interview wordt er gevraagd om schriftelijk toestemming te geven voor het opnemen van het gesprek.

Aanmelden

Je kunt aan het interview deelnemen door een email te sturen naar NinaDoodkorte@stichting-ook.nl.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact op met Nina Doodkorte, stagiair MSc Gezondheidswetenschappen, via 010 292 36 10.

Jouw ervaringen en behoeften zijn van grote waarde!

Alvast hartelijk dank voor je medewerking!