Haarwerken

haarwerkenBij onze haarwerkspecialist Haarwerkstudio Petra van de Laar kun je terecht voor maatwerk pruiken, haaraanvullingen en sjaaltjes zodat je je ook in deze periode mooi voelt.

De speciale haarwerkstudio in het OOK Centrum biedt een persoonlijke aanpak; alle pruiken worden naar eigen wens geknipt en zijn niet van echt te onderscheiden. Ben je niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen dan komen zij zonder extra kosten bij je thuis of in het ziekenhuis langs. Uiteraard kun je tijdens het dragen van je pruik altijd terecht voor onderhoud, vragen en begeleiding.

Vergoeding

Deels eigen bijdrage en deels verzekering. De kosten en financieringsmogelijkheden verschillen per haarwerk en je eigen wensen.

Volledige vergoeding is mogelijk via onze partner Puik voor Elkaar. Deze stichting geeft pruiken aan vrouwen die getroffen zijn door kanker en door de chemokuur hun haar verliezen. Deze pruiken zijn speciaal voor vrouwen die van hun verzekering een pruik niet volledig vergoed krijgen en het resterende gedeelte zelf niet kunnen betalen.

Verwijzing

Om aanspraak te kunnen maken op vergoeding van de verzekering is er een verwijsbrief nodig. Dit is niet het startpunt, los van verwijzing kan er advies gegeven worden.

Op afspraak?

Niet direct nodig, maar liever wel. Dan kan er genoeg tijd en aandacht gegeven worden. Maak direct een afspraak via onderstaand formulier.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op via T: 010 292 36 10 of stuur een bericht via onderstaand formulier.

Petra van der Laar logoPuik_CMYK

Contact