Stage- Stichting OOK -Optimale Ondersteuning bij kanker

Vacature voor stage Gezondheidswetenschappen

Vacature: Ben jij een student gezondheidswetenschappen (andere relevante studies zijn ook geschikt) en beschikbaar voor minimaal 3 tot 6 maanden? Ben jij proactief en ondernemend?  Heb jij verbindend vermogen in interne en externe contacten en heb je uitstekende communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk)? Kun jij initiatiefrijk en zelfstandig organiseren? Solliciteer dan voor een leuke stageplek bij Stichting OOK!

Aanleiding

Het aantal mensen met kanker stijgt en blijft stijgen. Ook genezen steeds meer mensen van kanker. Een aanzienlijk deel van deze mensen heeft moeite met het omgaan met de gevolgen van de ziekte en de behandeling, bijvoorbeeld op het vlak van emoties, relaties, moeheid of werk. Vele verschillende initiatieven worden ondernomen om mensen te ondersteunen ten behoeve van een zo goed mogelijke kwaliteit van leven.

Stichting OOK heeft de intentie om bestaande initiatieven zo veel mogelijk met elkaar te verbinden, zodat ze elkaar zo goed mogelijk kunnen aanvullen en versterken.

Waar kan je als stagiair mee aan de slag?

Bijvoorbeeld:

• Uitzoeken in welke fase van ontwikkeling, beheer, financiering en implementatie de innovaties zitten.

Doel van de stage is een adviesrapportage schrijven voor Stichting OOK over verbinding van innovaties en het aanjagen van implementatie van innovaties.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar Anne-Marie Bart via anne-mariebart@stichting-ook.nl. Heb je vragen? Mail of bel gerust voor meer informatie ( 010 292 36 10)