Persoonlijke online ondersteuning bij kanker

Met Life-Fullness krijg jij weer grip en balans in je leven als je kanker hebt (gehad). Houd een gedachtenboek bij en geef je gedachten letterlijk een plek in jouw Levenshuis. Krijg informatie op maat en ga zelf aan de slag! De ondersteuningsconsulent staat voor je klaar als je een online gesprek wilt.

Persoonlijke ondersteuning door een ondersteuningsconsulent; een oncologieverpleegkundige met kennis van het bestaande aanbod en krijg antwoorden op jouw vragen over het leven met- en na kanker

Orden je gedachten in het gedachtenboek, wanneer het jou uitkomt, in je eigen omgeving

Ga zelf aan de slag met informatie en modules in jouw eigen levenshuis

life-fullness logo

Het oude leven weer oppakken, dat ging gewoon niet!

Voor Sabine was het erg moeilijk om haar leven weer op de rit te krijgen na de behandelingen tegen kanker. Ze had last van angst voor terugkeer van de ziekte, bleef erg moe en had daarnaast ook praktische vragen, zoals; bij welke oedeemtherapeut kan ik terecht? De gesprekken met de ondersteuningsconsulent en de informatie en zelfhulpmodules die voor haar werden klaargezet in het Levenshuis, hielpen daar enorm bij.
In het Gedachtenboek kon zij haar gedachten ordenen en later nalezen. Dat ze dat in haar eigen omgeving kon doen, gaf haar veel rust.

Life-Fullness biedt

Persoonlijke begeleiding van een ondersteuningsconsulent met jarenlange ervaring als oncologieverpleegkundige

Antwoorden op jouw vragen bij kanker

Ondersteuning via (video)bellen

Uitgebreide informatie over 10 onderwerpen over leven met kanker in het Levenshuis en orden jouw gedachten in jouw eigen Gedachtenboek.

‘Life-Fullness’ is er voor mensen die kanker hebben (gehad). Hier vind en krijg je de ondersteuning waar jij naar op zoek bent wanneer de ziekte kanker in jouw leven een rol speelt.

Wil je weten of Life-Fullness iets voor jou is? Laat hiernaast je gegevens achter en de ondersteuningsconsulent neemt contact met je op voor een vrijblijvend 10 minuten gesprek.

Erkend zorgverlener

Stichting Optimale Ondersteuning bij Kanker (OOK) is erkend zorgverlener en heeft als visie om mensen met kanker en hun naasten op het juiste moment de juiste ondersteuning te bieden over de gevolgen van kanker op het leven. Samen met IQVIA en Games For Health hebben wij Life-Fullness ontwikkelt om zo mensen die leven met de gevolgen van kanker de grip op het leven weer terug te geven.

Vergoedingen

Voor de begeleiding van de ondersteuningsconsulenten in ‘Life-Fullness is er vanaf 2024 vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering ‘Ontzorg Plus’ van ONVZ. Informeer hierover bij de ZorgConsulenten van ONVZ en krijg een jaar toegang vergoed. Krijg je ‘Life-Fullness’ vergoed? Dan melden de ZorgConsulenten van ONVZ je aan.

Zilveren Kruis heeft Life-Fullness per 1-1-2024 opgenomen  op het platform ‘Present! Service’ voor werkgevers. Wil jij meer informatie over de vergoedingen? Informeer hierover bij jouw werkgever.

Elders verzekerd? Neem contact op met je zorgverzekeraar voor de mogelijkheden. Ook kun je navragen bij je werkgever of de gemeente in hoeverre je vergoeding kan krijgen. De ondersteuningsconsulent neemt graag samen met jou de mogelijkheden door in het vrijblijvend 10 minuten gesprek.

Bekijk de veelgestelde vragen voor de kosten van Life-Fullness.

Ja, ik wil een 10 minuten gesprek

Ons team

Ondersteuningsconsulent Suzanne

Suzanne van Atten

Ondersteuningsconsulent

Anne-Marie Bart

Anne-Marie Bart

Manager Onderzoek & Kwaliteit

Bart Diederen directeur

Bart Diederen

Directeur

Astrid Cooiman

Astrid Cooiman

Medewerker serviceteam

Jolanda Roos

Ondersteuningsconsulent

Linda Spierenburg

Linda Spierenburg

Manager Bedrijfsvoering

Louise Ouwerkerk

Louise Ouwerkerk

Financiële administratie

Hoe werkt Life-Fullness?

Ondersteuningsconsulent Suzanne legt je in deze video stap voor stap uit hoe Life-Fullness werkt en wat je kunt verwachten

Ontmoet jouw ondersteuningsconsulent

In de online omgeving word je gekoppeld aan je ondersteuningsconsulent, die je begeleidt via (video)bellen en/of berichten. Middels een vrijblijvend 10 minuten gesprek wordt gekeken waar jouw behoeftes liggen en welke hulp bij jou past.

Ontmoet Suzanne en Jolanda,
ervaren professionals in de oncologie.

Investeer in Life-Fullness

Om de laatste ontwikkelstappen te verwezenlijken, start Stichting OOK op 4 december 2023 een sharefunding campagne op Eyevestor. We hebben jouw hulp nodig om mensen met kanker weer grip te laten krijgen op hun leven!