Kom in actie voor OOK

1 op de 3 mensen in Nederland krijgt kanker. De medische behandeling is vaak goed geregeld maar de ondersteuning die mensen ontvangen kan nog aanzienlijk worden verbeterd. Daar maken wij ons hard voor.

Help jij ons hierbij? Start je eigen actie.

Stappenplan voor jouw actie

Start je eigen actie en zamel geld in voor psychologische hulp voor mensen die getroffen zijn door kanker. Of je nu een sponsorloop organiseert of een verjaardagscadeau actie online, alle acties zijn welkom!

Stap 1 – Meld je actie aan

Meld je actie aan via info@stichting-ook.nl of 010 29 236 00. We horen graag wie jij bent, wat je gaat doen en hoe wij je kunnen helpen bij je actie.

Stap 2 – Start je actie

Eenvoudig online donaties werven voor jouw actie? In enkele minuten maak je hier je eigen online actiepagina aan.

Als je met je school een actie wilt doen voor ons kun je hier klikken. De donaties komen rechtstreeks bij het Stichting OOK terecht.

Wil je op jouw eigen manier sponsorgeld ophalen? Dan kun je je actie starten en later de opbrengst overmaken aan Stichting OOK op rekeningnummer IBAN: NL08 ABNA 0845 8442 96.

Stap 3 – Promoot je actie

Laat iedereen weten dat je in actie komt voor Stichting OOK. Deel je actiepagina via social media en e-mail, of deel flyers uit over je actie.

Het is leuk om tijdens en na afloop van je actie je sponsoren laten weten hoeveel je (al) hebt ingezameld.

Ideeën voor jouw actie

Vraag entree voor een filmavond bij jou thuis

Doe klusjes in ruil voor donaties

Nodig je vrienden en familie uit voor een benefietdiner

Vraag donaties voor je verjaardag

Verkoop spullen op de markt of via Marktplaats

Acties

Sponsorloop OBS De Waterhof

CBS De Waterhof liep in april 2023 een bedrag van €1.922,- bij elkaar tijdens een sponsorloop.

Halve marathon Leiden

Op zondag 14 mei 2023 rent Esmée de halve marathon in Leiden. Ze grijpt deze kans om geld in te zamelen voor Stichting OOK.

Doneer jij ook?

AlbertHeijnStatiegeld-StichtingOptimaleOndersteuningbijKanker

Statiegeld bij PLUS en Albert Heijn

Zowel bij de Albert Heijn Laan op Zuid als de PLUS Richard de Zoete Overschie leverden klanten hun statiegeldbonnen in voor Stichting OOK.

Nieuwe-Actie-Stichting-Optimale-Ondersteuning-Bij-Kanker

Kom jij OOK in actie?

Heb jij zelf een idee om geld in te zamelen voor ons goede doel? Laat het ons dan weten via info@stichting-ook.nl. Naast donaties zijn er ook andere manieren om Stichting OOK te helpen bij het realiseren van onze missie. Deel, like, volg en retweet bijvoorbeeld onze berichten op social media, zodat zoveel mogelijk mensen op de hoogte worden gebracht van de beschikbare ondersteuning.