VOKK Najaarssymposium- Leven met en na een hersentumor

zaterdag 9 november | 13:00 - 15:00

foto Antropia Driebergen - Stichting Optimale Ondersteuning bij Kanker

logo vokk - Stichting OOK - Optimale Ondersteuning bij Kanker

We nodigen je van harte uit voor ons najaarssymposium op zaterdag 9 november 2019, dat als thema heeft: ‘Leven met en na een hersentumor’. Zoals altijd zijn er ook parallelprogramma’s voor kinderen en jongeren.

Hersentumoren zijn na leukemie de meest voorkomende vorm van kanker bij kinderen. Er zijn veel verschillende soorten hersentumoren. De gevolgen hangen af van de plaats, de behandeling en de leeftijd van het kind tijdens de behandeling. Zo kan een niet-kwaadaardige tumor door de locatie toch veel schade geven. Hoewel er enkele kinderen zijn die weinig problemen overhouden, hebben de meeste kinderen helaas blijvende gevolgen van de hersentumor en/of de behandeling. Een hersentumor bij een kind heeft vaak forse impact op het hele gezin.
Dit symposium geeft informatie over de nieuwste ontwikkelingen in de behandeling van hersentumoren, de mogelijke gevolgen van een hersentumor voor je kind en voor jullie als gezin en welke ondersteuning jullie kunnen krijgen.

Bekijk het programma of meld je aan.

Het symposium vindt plaats in Antropia Cultuur- en Congrescentrum, Landgoed de Reehorst, Hoofdstraat 8, 3972 LA Driebergen. Routebeschrijving: Q-Park P+R Driebergen Zeist, Stationsweg 15, 3972 KA Driebergen-Rijssenburg

VOKK
bureau@vokk.nl