Pluk de dag

zaterdag 9 november | 10:00 - 16:00

logo Pluk de Dag - Stichting Optimale Ondersteuning bij Kanker

Op zaterdag 9 november 2019 vindt voor de 1ste keer Pluk de dag OOK plaats in Rotterdam, in de locatie van Stichting OOK, Maasstadweg 90 in Rotterdam.

Wij organiseren dit jaar speciaal voor geraakten door kanker, een dag waar je helemaal tot jezelf kunt komen. Samen met lotgenoten. Een ervaring waar lichaam en geest centraal staan en je naar keuze je eigen programma kunt samenstellen om te ontdekken en te genieten. Tijdens Pluk de dag kan je ontmoeten, ontdekken, ervaren en je laten inspireren. Geniet van de heerlijke lunch! Een dag vol positieve belevenissen en waardevolle workshops!

Pluk de dag, ontmoet, ervaar, geniet en beleef.

De opening van de dag wordt verzorgd door Krystle Stok van Stichting OOK. Krystle is verbonden aan Stichting OOK en zal op inspirerende wijze de dag openen!

Pluk de dag stimuleert het groeien en bloeien van mensen met Kanker. Het is een dag voor ieder wat wils, om te lachen, het onverwachte te ontdekken, ervaren wat je samen kunt en je zinnen te verzetten.

Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan deze dag.

Het programma en workshops (graag je keuze reserveren) tref je aan op de website.  Hier kan je je ook inschrijven. Naast de workshops zijn er nog veel meer activiteiten om te ontdekken, alles inspirerend en boeiend!

Aan deze dag zijn geen kosten verbonden, je mag ook kosteloos een introducé meenemen!

Je bent van harte welkom om 10.00 uur. Je wordt dan ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. Om 10.30 uur zal de dag geopend worden. Om 11.00 uur gaan de eerste workshops van start. Om 16.00 uur is Pluk de dag afgelopen.

De dag wordt afgesloten door Stichting Theatergroep Kijk mij nou. Ons – Paula en Annie van de Stichting Theatergroep Kijk mij nou – is gevraagd om deze dag op een passende wijze af te sluiten. Wij trakteren daarom iedereen op een knotsgek, gezellig rondje theatrale bingo, waarbij alles kan en mag en niets hoeft. Geniet ervan.

Datum:
zaterdag 9 november