• Dit event is voorbij.

Ontmoetingsdag ‘Rouw in mijn Hart’

vrijdag 15 februari | 10:30 - 15:30

flyer-rouw-in-mijn-hart-Rotterdam-Stichting-Optimale-Ondersteuning-bij-Kanker.png

logo als kanker je raakt - Stichting OOK - Optimale Ondersteuning bij KankerOp vrijdag 15 februari 2019 is de kleinschalige ontmoeting ‘Rouw in mijn hart’ voor iedereen die een dierbare heeft verloren aan kanker of aan een andere ziekte.

Iedereen is welkom van 10.30 tot 15.30 uur in OOK Centrum Rotterdam, Maasstadweg 90, 3069 DZ Rotterdam

Wanneer iemand van wie je houdt, is overleden, is dit één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in je leven. Er is rouw in je hart, de wereld om je heen lijkt stil te staan. Niets is meer zoals het was.

Deze dag is voor iedereen die een weg zoekt in het leven met het verlies, maar ook in het leven dat verder gaat.

Er wordt op meerdere manieren stilgestaan bij ‘Rouw in mijn hart’. Er is ruimte voor gesprek, een symbolische verwerking en een creatieve workshop.

Er is ruimte voor 12 deelnemers. Graag vooraf aanmelden op www.alskankerjeraakt.nl of e-mail naar ontmoeten@alskankerjeraakt.nl

Zij bieden je deze dag gratis aan, maar maken zelf wel kosten. Het hoeft natuurlijk niet, maar het zou mooi zijn als je een vrijwillige bijdrage wilt geven. Je helpt hen daar enorm mee. Je eventuele bijdrage is welkom op banknummer: NL55RABO0160462576 t.n.v. de stichting Als kanker je raakt onder vermelding van ontmoetingsdag en datum.

Datum:
vrijdag 15 februari