• Dit event is voorbij.

Bijeenkomst: Kanker en intimiteit

woensdag 13 februari | 19:30 - 21:00

foto Kanker en Intimiteit - Stichting Optimale Ondersteuning bij Kanker

ogo inloophuis Helianthus - Stichting Optimale Ondersteuning bij KankerOp woensdag 13 februari van 19.30 – 21.00 uur wordt in Inloophuis Helianthus de informatie- en gespreksbijeenkomst ‘Seksualiteit en kanker’ gehouden.

Een intiem onderwerp, maar ook een onderwerp waar helaas veel mensen mee te maken krijgen en waarbij leeftijd geen rol speelt. Kanker doet wat met je zelfbeeld, het kan mensen onzeker maken en ook de kopzorgen rondom kanker maken het er beslist niet makkelijker op. Dit kan invloed hebben op uw relatie. Ook de behandeling van kanker en medicatie met bijwerkingen, kunnen het lastig maken om intimiteit te ervaren met uw partner.

Daarover wil men het op deze avond met u hebben en u helpen om samen een weg te vinden waardoor intimiteit niet verloren hoeft te gaan.

Els van Oevelen, bekkenfysiotherapeut en Fleur Kloosterman, oncologieverpleegkundige gaan graag het gesprek met u aan!

Aanmelden kunt u via de website.

Inloophuis Helianthus
Singel 28