Meld je evenement aan

Om een activiteit of evenement aan te melden voor de agenda kun je vanaf nu gebruik maken van onderstaand formulier. Vervolgens wordt de activiteit na goedkeuring van de redactie, automatisch opgenomen in de online agenda van Stichting OOK.

  • Controleer voor je een evenement aanmeldt of deze nog niet online staat.
  • Als je wijzigingen wilt doorgeven met betrekking tot je activiteit, zoals een gewijzigde datum, dan kun je dit doorgeven via info@stichting-ook.nl o.v.v. ‘Wijziging agenda’. Voeg ook altijd een link toe naar het bestaande evenement, zodat de redactie weet om welk evenement het gaat. De wijziging zal dan zo spoedig mogelijk verwerkt worden.
  • De redactie checkt op correctheid, volledigheid en inhoud. Indien er om wat voor reden dan ook geen akkoord wordt gegeven, krijg je daar per e-mail bericht van.

Waarom zelf aanmelden?
Het grootste voordeel is dat patiëntenverenigingen of andere organisaties binnen de oncologie zelf direct eigen content kan plaatsen en verantwoordelijk zijn voor de juistheid van gegevens ervan. Een ander voordeel is dat de redactie van Stichting OOK meer tijd heeft om redactionele aandacht te creëren voor dat wat er in de agenda staat. We staan open voor suggesties. Bij vragen kun je contact opnemen met info@stichting-ook.nl.

Het formulier
Vul onderstaande gegevens in om je evenement aan te kunnen melden. Mocht het onduidelijk zijn welke gegevens je bij een specifiek veld moet invullen, raadpleeg dan het vraagtekenicoon.

[event_form]