Eerste sprekers bekend Ondersteuning bij kanker 'Samen naar beter!'

Eerste sprekers en sessies bekend symposium

De eerste sprekers en sessies zijn bekend van het symposium ‘Ondersteuning bij kanker ‘Samen naar beter!’ op woensdag 6 februari 2019.

Eerste sprekers bekend Ondersteuning bij kanker 'Samen naar beter!'

Sprekers

Naast dagvoorzitter Robbert Huijsman (hoogleraar aan de Erasmus School of Health Policy & Management) maken we enkele nieuwe sprekers bekend:

  • Wim van Harten: Chairman Executive Board (CEO) bij Rijnstate Hospital
  • Frank Beemer: Academic Director Ketenregie in de Zorg, Erasmus Academie
  • Sjaak Bloem: Bijzonder hoogleraar Health care consumers & experienced health Nyenrode Business Universiteit

Houdt voor een recent overzicht van alle sprekers deze pagina en onze social media in de gaten, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Sessies

Het middagprogramma bestaat uit een aantal interactieve sessies die jou concrete handvatten bieden voor de dagelijkse praktijk. Je hebt de keuze uit verschillende sessies, onder andere ‘Hoe organiseren we begeleiding rondom de patiënt over de grenzen eerste en tweede lijn?’ en ‘Hoe organiseer ik ondersteuning met behulp van e-health?’

Aanmelden

Tijdens het symposium informeren wij je graag over de reeds ontwikkelde, vernieuwende initiatieven op het gebied van niet-medische ondersteuning bij kanker. Maar ook gaan we samen met jou op een vernieuwende manier aan de slag om te komen tot concrete oplossingen.

Ben je werkzaam in de oncologie en verantwoordelijk voor het proces van ondersteuning bij kanker? Verzeker je plek en meld je nu aan!