Agenda

Wij brengen hieronder zoveel mogelijk evenementen in kaart voor mensen met kanker en hun naasten.
Wil je zelf een evenement aanmaken? Vul dan het formulier in.

Loading Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

List of Evenementen

foto palliatieve zorg - Stichting Optimale Ondersteuning bij Kanker

Lezing : Palliatieve zorg

woensdag 22 januari | 19:30 - 21:30

Bij inloophuis Poppy's in Oosterhout wordt de lezing Palliatieve Zorg georganiseerd.

bingo - Stichting Optimale Ondersteuning bij Kanker

Bingo

zondag 26 januari | 13:00

Theatergroep 'Kijk Mij Nou' geeft in Rotterdam weer een gezellige bingo met prachtige prijzen.

E-healthweek-2020-Stichting-Optimale-Ondersteuning-bij-Kanker

Online ondersteuning bij kanker via Mijn OOK

donderdag 30 januari | 10:00 - 12:00

Kom langs in het OOK Centrum Rotterdam voor een eerste kennismaking met een nieuwe online omgeving, Mijn OOK; jouw persoonlijke omgeving voor optimale ondersteuning bij kanker.

Afbeelding IJsselland - Stichting OOK - Optimale Ondersteuning bij Kanker

Themabijeenkomst Rouw & Verlies

donderdag 30 januari | 19:00 - 21:00

Er wordt een themabijeenkomst Rouw en Verlies georganiseerd bij Inloophuis De IJssel in Capelle aan den IJssel.

foto Landelijke Ontmoetingsdag Als Kanker Je Raakt - Stichting Optimale Ondersteuning bij Kanker

Landelijke ontmoetingsdag Gebroken hart

zaterdag 1 februari | 00:00

De Landelijke Ontmoetingsdag ‘Gebroken hart’ is voor iedere ouder die een kind verloren heeft aan de gevolgen van kanker of aan een andere ziekte. Deze dag vindt plaats in Doorn.

Maasstad ziekenhuis hoofdingang 1 - Stichting Optimale Ondersteuning bij Kanker

Haardonatie

dinsdag 4 februari | 16:30 - 21:30

Op Wereldkankerdag kunt u uw haar doneren in Rotterdam.

Symposium voor patiënten: hoofd-halscarcinoom: de nieuwste ontwikkelingen

dinsdag 4 februari | 19:00 - 21:30

Er wordt een patiëntsymposium georganiseerd door OncoZon in samenwerking met Patiëntenvereniging HOOFD-HALS in de ECI cultuurfabriek in Roermond.

foto Stichting OOK Rotterdam - Stichting Optimale Ondersteuning bij Kanker

PATIËNTENDAG PATIO

zaterdag 8 februari | 11:00 - 16:00

Patiëntinformatiecentrum Oncologie (PATIO) van het Erasmus MC Kanker Instituut, Rotterdam organiseert in samenwerking met Stichting OOK een patiëntendag.

foto st. antonius ziekenhuis nieuwegein - Stichting Optimale Ofoto st. antonius ziekenhuis nieuwegein - Stichting Optimale Ondersteuning bij Kankerndersteuning bij Kanker

Informatiebijeenkomst Chronische lymfatische leukemie

zaterdag 8 februari | 13:30 - 16:15

Er wordt een informatiebijeenkomst chronische lymfatische leukemie georganiseerd in Nieuwegein.

logo puur vrouw-zijn verwendag - Stichting Optimale Ondersteuning bij Kanker

Puur Vrouw-Zijn verwendag

dinsdag 11 februari | 00:00

Er wordt in Gouda een verwendag georganiseerd voor vrouwen met borstkanker of dit hebben gehad.

+ Exporteer Evenementen