Agenda

Wij brengen hieronder zoveel mogelijk evenementen in kaart voor mensen met kanker en hun naasten.
Wil je zelf een evenement aanmaken? Vul dan het formulier in.

Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

Lotgenotenbijeenkomsten Stichting Optimale Ondersteuning bij kanker

OOK Centrum Rotterdam start met lotgenotenbijeenkomsten

woensdag 23 mei | 10:00 - 12:00

OOK Centrum Rotterdam start met lotgenotenbijeenkomsten. Heb je de diagnose kanker en heb je behoefte aan lotgenotencontact? Je bent van harte welkom.

Ontmoetingsdag “Zin in Leven?!” in Friesland

donderdag 24 mei | 10:30 - 15:30

Onder het thema ‘Zin in Leven?!’ organiseert de stichting 'Als kanker je raakt' een ontmoeting voor iedereen die is geraakt door kanker. De insteek is laagdrempelig. Iedereen is welkom.

foto hormoontherapie borstkanker- Inloophuis Kennemerland - Stichting Optimale Ondersteuning bij Kanker

Informatieavond hormonale therapie bij borstkanker

donderdag 24 mei | 19:30 - 21:30

Inloophuis Kennemerland in Santpoort-Noord organiseert een informatieavond voor mensen met borstkanker en hun naasten. U krijgt uitleg over wat hormoontherapie is.

Algemene ledenvergadering 2018 – Borstkankervereniging Nederland

zaterdag 26 mei | 10:00 - 17:00

Ben je lid van Borstkankervereniging Nederland (BVN)? Dan nodigen zij je uit voor de 41e Algemene Ledenvergadering van op zaterdag 26 mei 2018 in Utrecht. Je aanwezigheid wordt zeer gewaardeerd.

Hematondag Noord

Hematondag – Midden

zaterdag 26 mei | 10:30 - 16:30

Een dag met aandacht voor alle bloedkankersoorten, stamceltransplantatie, effecten van behandelingen op langere termijn, communicatie met de arts, kanker en werk, jongeren, naasten, bewegen en nog veel meer.

Landelijke contactdag Sarcomen

zaterdag 26 mei | 10:30 - 17:00

De landelijke contactdag Sarcomen wordt georganiseerd in Soest. U wordt o.a. geïnformeerd over behandeling en onderzoek. Ook kunt u hier discussiëren en genieten van een high-tea.

Uitnodiging GroepsVaartocht

zaterdag 26 mei | 13:00 - 16:30

WSV Tiel en VaarKracht nodigen u uit voor een mooie en een gezellige vaartocht vanuit Tiel.

Verwendag ‘Power Beauties Day 2018’

zondag 27 mei | 13:00 - 18:00

De verwendag “Power Beauties Day” wordt in Eindhoven gehouden voor jongeren/jong volwassenen die kanker hebben of hebben gehad. Ook je familie is van harte welkom. Ben jij ook aanwezig?

Bingo

zondag 27 mei | 13:00

Stichting 'Kijk Mij Nou' organiseert op zondag 27 mei bij Stichting OOK in Rotterdam weer een bijzonder gezellige BINGO met prachtige prijzen.

carrot-kale-walnuts-tomatoes - voeding en kanker - Stichting Optimale Ondersteuning bij Kanker

Lezing ‘Voeding en Kanker’

woensdag 30 mei | 19:00

Bij inloophuis Poppy's in Oosterhout kun je een informatieavond over voeding en kanker bijwonen.

+ Exporteer Evenementen