OOK biedt

Persoonlijke begeleiding van een ondersteuningsconsulent met jarenlange ervaring als oncologieverpleegkundige

Antwoorden op jouw vragen bij kanker

Ondersteuning via (video)bellen

Uitgebreide informatie over 10 onderwerpen over leven met kanker

De online omgeving van OOK is er voor mensen met kanker en hun naasten. Hier vind en krijg je de ondersteuning waar jij naar op zoek bent wanneer de ziekte kanker in jouw leven een rol speelt.

Wil je weten OOK iets voor jou is? Laat hiernaast je gegevens achter en de ondersteuningsconsulent neemt contact met je op voor een vrijblijvend 10 minuten gesprek.

Heb je al een account?

Wil je OOK beëindigen? Klik dan hier.

Erkend zorgverlener

Stichting Optimale Ondersteuning bij Kanker (OOK) is erkend zorgverlener en heeft als visie om mensen met kanker en hun naasten op het juiste moment de juiste ondersteuning te bieden over de gevolgen van kanker op het leven.

Vergoedingen

Voor de begeleiding van de ondersteuningsconsulenten in de online omgeving van OOK is er vanaf 2023 vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering ‘Ontzorg Plus’ van ONVZ. Informeer hierover bij de ZorgConsulenten van ONVZ en krijg een jaar toegang vergoed. Krijg je de begeleiding van OOK vergoed? Dan melden de ZorgConsulenten van ONVZ je aan bij OOK.

Met andere zorgverzekeraars hebben wij (nog) geen afspraken. Neem contact op met je zorgverzekeraar voor de vergoedingsmogelijkheden. Ook kun je navragen bij je werkgever of de gemeente in hoeverre je vergoeding kan krijgen. De ondersteuningsconsulent neemt graag samen met jou de mogelijkheden door in het vrijblijvend 10 minuten gesprek.

Bekijk de veelgestelde vragen voor de kosten van begeleiding van OOK.

ZorgConsulent van ONVZ? Meld de verzekerde hier aan.

Ja, ik wil een 10 minuten gesprek