OOK Nieuwsbrief

Lees hier het OOK Nieuws Mei: Meer ziekenhuizen voor optimale ondersteunende zorg bij kanker

Iedere maand versturen wij het OOK Nieuws. Lees hier de editie van mei. In deze editie: Meer ziekenhuizen zetten zich in voor optimale ondersteunende zorg bij kanker – Informatiepunt OOK op locatie Daniël den Hoed gesloten – Roparun Team Stichting OOK 216 over de finish! – Marianne Stok, receptioniste van het OOK Centrum Rotterdam, gaat met pensioen! – Jouw privacy is belangrijk voor ons.

Met het OOK Nieuws houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen en activiteiten van Stichting OOK. Onze missie is: de juiste ondersteuning op het juiste moment voor mensen met kanker en hun naasten.

Blijf op de hoogte via OOK Nieuws

Wil je je aanmelden voor onze nieuwsbrief, meld je dan hier aan.