Privacy Statement

Stichting OOK vindt dat persoonsgegevens van de bezoekers van haar website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid moeten worden behandeld. Bij de verwerking van de persoonsgegevens handelt Stichting OOK overeenkomstig de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

De door jouw verstrekte gegevens verwerkt Stichting OOK alleen om je vraag correct te beantwoorden of jou de gevraagde dienst op juiste wijze te kunnen leveren. In die gevallen worden je gegevens uitsluitend verwerkt om je identiteit als (aan)vrager vast te stellen. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Stichting OOK maakt continu logbestanden van de activiteiten op zijn webomgeving. Die logbestanden bevatten gegevens zoals uw IP-adres, browsertype, laatst bezochte Stichting OOK webpagina en andere soortgelijke gegevens. Logbestanden worden uitsluitend gebruikt om het gebruik van de website van Stichting OOK te analyseren en daarmee de gebruikersvriendelijkheid en een meer efficiënte dienstverlening mogelijk te maken. Deze bezoekersinformatie is niet herleidbaar tot individuen en wordt niet gebruikt om je persoonlijk te identificeren.

Sommige delen van de website van Stichting OOK kunnen cookies bevatten. Een cookie is een klein stukje informatie dat in de vorm van een bestand op uw computer wordt opgeslagen. Cookies worden niet gebruikt om persoonlijke informatie te verkrijgen noch op te slaan.

Met het aanpassen van de instellingen van je browser kun je ervoor kiezen om alle cookies te accepteren, om op de hoogte te worden gebracht wanneer een cookie wordt geplaatst of om alle cookies te weigeren. Raadpleeg hiervoor de handleiding van je browser.

Dit Privacy Statement is van toepassing op de webpagina’s van Stichting OOK. Dit Privacy Statement is niet van toepassing op internetsites van derden die door middel van links met deze internetsite zijn verbonden.

Disclaimer

Onderstaande is van toepassing op alle bezoeken aan en het gebruik van de Stichting OOK website en op alle informatie en gegevens die via deze website en haar afgeleide websites worden aangeboden.

Copyright

Alle elementen (teksten, graphics enz.), alsmede de vormgeving met alle bijbehorende code en andere onderdelen van de Stichting OOK website, en in het bijzonder het fotomateriaal in deze website zijn auteursrechtelijk beschermd.

Het gebruik van het Stichting OOK logo is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van Stichting OOK. Ook het gebruik van (delen) van de vormgeving en/of inhoud van deze website, op welke wijze dan ook, is slechts toegestaan na voorafgaande, schriftelijk toestemming van Stichting OOK en/of een (of meer) rechthebbende(n). Toestemming voor het bovenstaande kan worden aangevraagd bij de afdeling Communicatie.

Gebruik van informatie en gegevens

Het is gebruikers toegestaan om voor eigen gebruik informatie en gegevens van de Stichting OOK website met bronvermelding over te nemen door deze te kopiëren, te printen of op te slaan.
Elk ander gebruik van de Stichting OOK website zoals commercieel gebruik, reproductie van multimedia en software op de Stichting OOK website of het gebruiken van (een deel van) de Stichting OOK website is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming. Deze toestemming kan worden aangevraagd bij de afdeling Communicatie.

Hoewel aan alle pagina’s van de Stichting OOK website de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Stichting OOK aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina’s van de Stichting OOK website. Stichting OOK wijst iedere aansprakelijkheid voor schade als gevolg van gebruik van deze website nadrukkelijk af.

Links naar derden

Links naar derden vallen buiten de invloed van Stichting OOK, dat voor de inhoud van de pagina’s van derden nooit verantwoordelijk kan worden gehouden.

Stichting OOK is niet aansprakelijk voor de inhoud, voor de privacybescherming of voor de diensten die via websites van derden worden aangeboden.

Linken naar de Stichting OOK website

Linken naar pagina’s van de Stichting OOK website is toegestaan, mits dit rechtmatig is, m.n. de goede naam van Stichting OOK daarmee niet wordt aangetast en hiermee geen instemming door en/of steun van Stichting OOK wordt gesuggereerd waar dat niet het geval is.

Linken naar de Stichting OOK website dient bij voorkeur te geschieden naar de homepage, www.stichting-ook.nl, met als beschrijving ‘Stichting Optimale Ondersteuning bij Kanker (OOK)’. Een link naar de Stichting OOK website moet bij voorkeur verwijzen naar een zelfstandige pagina in een nieuw browser-venster. Linken naar andere pagina’s binnen de Stichting OOK website is toegestaan onder dezelfde voorwaarden, maar het bestaan en/of de naam van dergelijke pagina’s is niet gegarandeerd.

Cookies

Op deze website vind je functionele, analyse/tracking en social media/embedded-cookies.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine stukjes informatie, die op je computer opgeslagen worden bij het bezoeken van een website en die gebruikt worden om bijvoorbeeld je persoonlijke voorkeuren te onthouden. Sommige cookies plaatsen wij (first party cookies), andere worden door partijen geplaatst waarvan er hier content getoond wordt, zoals bijvoorbeeld social media sites en videofilmpjes (third party cookies).

De cookiewetgeving

Op 5 juni 2012 is de Nederlandse cookiewet in werking getreden. Deze wet bepaalt dat websites hun bezoekers duidelijk en volledig moeten informeren over het gebruik van cookies. Op 4 februari 2015 is een wetswijziging definitief geworden waardoor cookies met geen of geringe privacy-gevolgen buiten de cookie-wetgeving vallen.

De wet stelt voor privacy-gevoelige cookies nog steeds verplicht dat gebruikers aan websites toestemming verlenen voor het gebruik hiervan. Hier kun je lezen wat cookies zijn en waar ze precies voor dienen, informeren we je over de manier waarop deze site omgaat met cookies en leggen we uit hoe je ze eventueel toch kunt uitschakelen.

Op deze site worden drie soorten cookies gebruikt

  1. Strikt noodzakelijke cookies
    Dit zijn cookies die noodzakelijk zijn om deze ExpressionEngine site te laten functioneren. Zonder deze functionele cookies werkt deze site niet optimaal. Volgens de cookiewet hoeft voor deze categorie cookies geen toestemming te worden gevraagd.
  1. Analyse/tracking cookies
    Deze site werkt met Google Analytics en gebruikt deze analytische cookies zodat we kunnen meten waar onze bezoekers vandaan komen, welk besturingssysteem ze gebruiken, hoeveel mensen bepaalde artikelen lezen etc. Deze informatie is voor ons van groot belang; op basis van deze meetgegevens kunnen we de site optimaliseren en gebruiksvriendelijker maken. De verzamelde gegevens worden niet voor een ander doel gebruikt of aan derden ter beschikking gesteld.  Cookies bevatten geen persoonsgegevens, Stichting OOK kan cookies daarom niet gebruiken om u te identificeren. We houden ons altijd aan de richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens.
  1. Social media/embedded content cookies
    Social media-knoppen en embedded content afkomstig van social media sites als bijvoorbeeld YouTube, Facebook, LinkedIn en andere platformen bevatten vaak cookies. Wat deze platformen met deze cookies doen is ons niet bekend. De gegevens zijn voor ons niet inzichtelijk en we hebben helaas ook geen invloed op het al dan niet plaatsen van deze cookies. Voor het plaatsen van deze knoppen en embedded content (inclusief de cookies) hebben we volgens de cookiewetgeving jouw toestemming nodig.

Cookies uitzetten

Mocht je geen cookies willen installeren, dan kun je dit in je browser uitzetten. Raadpleeg daarvoor de helpfunctie en/of de instellingen van je browser: Chrome, Internet Explorer, Firefox en Safari. Let op! Als je deze cookies in je browser uitzet, kun je niet altijd van alle functionaliteiten van deze site gebruik maken.

Wijzigingen in het privacy- en cookiebeleid

Het is niet ondenkbaar dat ons privacy- en cookiebeleid in de nabije toekomst wordt uitgebreid of gewijzigd. We raden je daarom ook aan om regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn doorgevoerd. Als deze wijzigingen zeer ingrijpend van aard zijn, zullen we er voor zorgen dat ze op een duidelijke en opvallende manier gecommuniceerd worden.

Wil je meer lezen over de Nederlandse cookiewet? Lees dan de Handleiding Cookiewet, die de DDMA (branchevereniging voor dialoogmarketing) heeft samengesteld.

Vragen of opmerkingen over ons cookiebeleid? We beantwoorden ze graag! Je kunt ons bereiken via info@stichting-ook.nl